2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gyurcsány Ferenc szólt: felkészültek

Hirdetés

Gyurcsány Ferenc szólt: felkészültek

A volt miniszterelnök rövid bejegyzést tett közzé szeptember 16-án, péntek reggel. Ebben azt írta, korábban már szólt, hogy készülnek, most pedig szól: felkészültek.

Gyurcsány Ferenc az elmúlt időszakban rendszeresen zárta úgy bejegyzéseit, hogy „készülnek”. Augusztus 4-én például azt írta: „Rendszerrel szemben rendszert kell építeni, Magyarországnak olyan kormány kell, amelyikben megbíznak az emberek, amelyikben megbízik a világ. Ilyen kormányunk lesz. Készülünk.” Egy nappal korábban a leendő feladatokra készült.

Július 28-án is készült, akkor arról írt: Orbán Viktor megbukik, ők készülnek. Ezt megelőzően, július 26-án arról írt: „Az idő visszabillenését a rendszerváltás hozza el. És mi leszünk a rendszerváltók. Magyarország, a hazánk, okos, nyugodt vidék lesz. […] Készülünk.”

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/16/gyursany-ferenc-demokratikus-koalicio-dk-elnok-felkeszules-kormany-valasztas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Magyarország elkötelezett haderőfejlesztési programjának folytatása mellett

A bilaterális találkozón – amely az első ilyen volt a két miniszter között – a …