2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gyurcsány Ferenc: Meg fogjuk ismerni Magyar Pétert, de nem lesz benne köszönet

Hirdetés

Gyurcsány Ferenc: Meg fogjuk ismerni Magyar Pétert, de nem lesz benne köszönet

Állítólag vannak csodák, csak két dolgot kell róluk tudni. Az első, hogy vannak, a második, hogy olyan ritkán, hogy valójában nincsenek – áll a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének hétfő délelőtti posztjában, amelyben a hívő emberek imádságai és a Magyar Péter-jelenség között állít fel analógiát. Előbbiről azt állítva, hogy semmi hatásuk nincsen.

Gyurcsány Ferenc újabb, tőle megszokott, sajátos poszttal jelentkezett a közösségi médiában, ezúttal azt kifejtetve, hogy Magyar Péter elárulta a Fideszt és politikai „piramisjátékot szervez”, hogy szerinte egy amerikai kísérlet bizonyítja: az imáknak nincs hatásuk, továbbá homályosan – egy görög mitológiából kölcsönzött történettel – utal Magyar Péter állítólagos narcizmusára. 

Magyar Péter hitt ennek a hatalomnak. Szolgálta ezt a hatalmat. Szoros emberi, baráti szálak fűzték a NER főembereihez, diplomataként, önként vállalva a NER politikáját képviselte, a NER gazdasági csúcsvezetője lett

Hirdetés

– írja Gyurcsány Ferenc abban a bejegyzésében, amelyben onnan, hogy szerinte Magyar Péter élettársának anyja érintett lehet egy piramisjáték-botrányban, eljut egészen Ovidiusig. 

Gyurcsány és a „csodaférfi”

A Magyar Péter, a „naiv hitember”, „titkokat rejtő csodaférfi”, „tehetséges csaló” által megszólított emberekről azt írja, hogy az nem igazi közösség, mindössze „lelkes, zászlót lobogtató, hittel és várakozással teli tömeg”. De felhozza érvként Magyar ellen azt is, hogy a Tisza Párt alelnöke soha nem vezetett politikai közösséget, hogy rejtegeti a párt politikusait, továbbá túl sokat kommentel. De azt is kifogásolja a DK elnöke, hogy Magyar Péter „hozomra dolgozik, előre akarja a támogatást, hitelre akar vásárolni”.

A leginkább egy monodrámára hajazó poszt végén Gyurcsány arra utal, hogy valószínűleg nem igaz, hogy Magyar a haza érdekében hátrált ki a Fidesz mögül, hiszen, ha fontos lenne számára a haza, akkor nem tudta volna a NER-t szolgálni. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/27/gyurcsany-ferenc-magyar-peter-imadsag-csoda-ner-orban-viktor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely demonstrációt szervezett az NVI elé

Cikkünk frissül… 18.07: Kollégánk arról számolt be, hogy az épület előtt rengeteg ember van, mintegy 2-300 …