2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gyurcsány Ferenc kölcsönt adott, Gelencsér Ferenc kriptovalutázik

Hirdetés

Gyurcsány Ferenc kölcsönt adott, Gelencsér Ferenc kriptovalutázik

Orbán Viktor miniszterelnök legfrissebb vagyonnyilatkozatáról itt számoltunk be, a minisztereket ebben az anyagunkban gyűjtöttük össze, és Novák Katalin köztársasági elnök bevallásával is foglalkoztunk.

Gyurcsány Ferenc és a százmilliók

Gyurcsány Ferenc továbbra is tulajdonosa egy pápai lakásnak, valamint felerészben egy kötcsei családi háznak. A korábbi miniszterelnöknek értékpapírban 461 millió forintja van, ez májusban még 587 millió forint volt.

Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc

Hirdetés

Fotó: Papajcsik Péter / Index

A DK elnöke feltüntetett 631,7 millió forintot lakásvásárlás foglaló és előlegként, valamint 13 millió forintot adott kölcsön. A tartozásoknál 58,9 millió forint bankhitel, és 293 millió forint értékpapír fedezetű hitel szerepel.

A volt miniszterelnök az Altus Portfólió Kft. tulajdonosa, itt jövedelmi kategóriaként a négyest jelölte meg, ami havi bruttó 1-5 millió forint közötti összeget takar.

Gelencsér Ferenc kriptovalutázik

Gelencsér Ferencnek nincs a nevén ingatlan és nagy értékű ingóságok sem. Kriptovalutával viszont még mindig foglalkozik, a korábbinál valamelyest kevesebb, 1,7 millió forintja van ebben.

Gelencsér Ferenc

Gelencsér Ferenc

Fotó: Szollár Zsófi / Index

A Momentum frakcióvezetőjének hitelintézeti számlakövetelése 7,2 millió forint, ami emelkedést jelent a korábbi 2,3 millióhoz képest. A párt elnöki pozíciója után nem kap díjazást. 480 ezer forintos, hitelintézettel szembeni tartozását rendezte.

Lukács László Györgynek Karcagon vannak érdekeltségei

Lukács László Györgynek három karcagi ingatlanban van résztulajdona, és tulajdonosa egy pulai lakóháznak. A Jobbik frakcióvezetője birtokol egy Nissan Juke-t és egy Peugeot 3008-t is.

Lukács László György

Lukács László György

Fotó: Bodnár Patrícia / Index

Az ellenzéki politikus 5,8 millió forint hitelintézeti számlaköveteléssel rendelkezik. A hitelintézettel szembeni tartozásoknál 17 millió forint hitelt és 8,6 millió forint kölcsönt tüntetett fel. 2022 májusában még láthattunk a vagyonnyilatkozatában 2,1 millió forint takarékbetétben elhelyezett megtakarítást, ez ma már nincs, viszont akkor nem volt hitelintézeti számlakövetelése.

Kunhalmi Ágnesnek befektetési jegyei vannak

Kunhalmi Ágnes továbbra is a XIII. kerületben tulajdonol felerészben egy 57 négyzetméteres ingatlant, és megvan az Opel Astrája is. Befektetési jegyekben 430 ezer, valamint 95 ezer forintja van, ez némi emelkedés az előző bevalláshoz képest, az OTP lakástakaréknál 1,2 millió forintot tüntetett fel.

Kunhalmi Ágnes

Kunhalmi Ágnes

Fotó: Szabó Réka / Index

Az MSZP társelnökének hitelintézeti számlakövetelése a tavalyi 12,4 millió forintról 16,9 millióra hízott, a devizában meglévő követelése ennél jóval kisebb mértékben, de szintén felfelé kúszott.

Tóth Bertalan erdőtulajdonos

Tóth Bertalan változatlanul felerészben tulajdonosa egy nagykozári erdőnek, egy pécsi háznak és beépítetlen területnek is. Az MSZP frakcióvezetője bérel egy Volkswagent Tiguant, és van egy névértéken 4,5 millió forintos életbiztosítása, tízmillió forintos követelés mellett, a tavalyi vagyonnyilatkozatában itt szerepelt még egy 12 milliós hitelintézeti követelés is.

Tóth Bertalan

Tóth Bertalan

Fotó: Bánkúti Sándor / Index

A szocialista politikus a Bonus Kft.-ben megtartotta 60 százalékos tulajdonrészét, valamint díjazás nélküli irodavezetői pozíciót <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/01/vagyonnyilatkozat-ellenzek-vagyon-ingatlan-megtakaritas-gyurcsany-ferenc-ungar-peter-kunhalmi-agnes-toroczkai-laszlo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tovább csökken az élelmiszerárak inflációja

Hétfő reggel már írtunk arról, hogy a SPAR-nál is bejelentettek egy nagy árcsökkentő programot. Az …