2023. május 31., szerdaMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.31. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gyurcsány Ferenc: Karácsony Gergely a leghelyesebb politikusok egyike

Hirdetés

Gyurcsány Ferenc: Karácsony Gergely a leghelyesebb politikusok egyike

„Nem jól csinálja ezt szerintem Márki-Zay Péter, nem tudom, mit csinál, ennél magasabb a horizontja szerintem egy politikusnak, államférfinak még inkább, mint amit ő itt művel” – fogalmazott a DK elnöke, miután Hódmezővásárhely polgármestere korábban azzal vádolta Jakab Pétert, hogy az ellenzéki kampány idején Gyurcsány Ferenccel járt ki cigizni és vécézni, így nem vette ki a részét megfelelően az együttműködésből.

A kijelentésre Gyurcsány Ferenc a  Spirit FM Harcosok Klubja című műsorban reagált, ahol elmondta, nem dohányzott együtt Jakab Péterrel, mert amikor munkakapcsolatba kerültek, akkor ő már nem is dohányzott.

Az interjúban arról is kérdezték Gyurcsányt, mondott-e Márki-Zaynak olyat, hogy ha az ellenzék elveszíti a 2022-es választást, azért Márki-Zay lesz a hibás. Erre az egykori kormányfő azt válaszolta:

Hirdetés

olyat biztos, hogy mondott neki, hogy nem jó politikus, és ha ezt így fogja csinálni, akkor a választást el fogják veszíteni.

Gyurcsány Ferenc szerint ezek éles politikai küzdelmek, a felelősség pedig mindig a miniszterelnök-jelölté.

2021 októberében az Orbán világával szemben álló ellenzék nagyjából ugyanannyi […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/04/01/gyurcsany-ferenc-karacsony-gergely-marki-zay-peter-kormany-konfrontal-hazafias-kotelezettseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megfojtotta terhes barátnőjét egy nyírkátai férfi

A férfi május 27-én ment el a terhes élettársához, aki az egyik barátnőjénél húzta meg …