2023. február 3., péntekMa Balázs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.03. Balázs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gyurcsány Ferenc és felesége a magyargyűlölő Marc Angel segítői

Hirdetés

Gyurcsány Ferenc és felesége a magyargyűlölő Marc Angel segítői

A magyarországi dollárbaloldal ünnepli, hogy a korrupciós bűncselekmények vádja miatt leváltott Eva Kailit a szélsőséges LMBTQ-aktivista, Marc Angel követi az Európai Parlament (EP) alelnöki tisztségében. A luxemburgi szocialista politikus ugyanis nagyon jóban van Gyurcsányékkal, tőlük kapott segítséget a Magyarországot elítélő nyilatkozataihoz. Amint azt előző összeállításunkban már említettük, Angel kifejezetten büszke arra, hogy az EP LMBTQ csoportjával együtt élen jár a magyar és a lengyel gyermekvédelmi intézkedések elleni brüsszeli támadásokban. Örömét fejezte ki, amikor az Európai Bizottság bejelentette a kötelezettségszegési eljárást Magyarország és Lengyelország ellen is.

Egyeztetés Gyurcsányékkal a magyar uniós pénzek elvételéről

Többször tárgyalt magyarországi LMBTQ-szervezetekkel, és 2021. szeptemberében a pécsi Pride résztvevőinek is üzent a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben, szivárványos zászlóval a kezében.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230120-gyurcsanyek-segitettek-a-hazankat-gyulolo-marc-angelt.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Putyin hónalja és huncut guruló dollárok – egy asztalhoz ültettek két vitázó politikust

Putyin hónalja és huncut guruló dollárok – egy asztalhoz ültettek két vitázó politikust

A vitaest leírása alapján többek között ezeket a kérdéseket tervezték körbejárni a felek: „Miben látják …