2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gyurcsány Ferenc: Az eucharisztia nevében nem ígérhetek bocsánatot

Hirdetés

Gyurcsány Ferenc: Az eucharisztia nevében nem ígérhetek bocsánatot

Merjetek szenvedélyesek lenni! Ezzel lelkesítette a Demokratikus Koalíció kampánynyitó nagyrendezvényén Gyurcsány Ferenc a párt kongresszusának meghívottjait Budapesten, a Kongresszusi Központban.

Nem lehet megegyezést keresni a jelenlegi hatalommal, azokkal, akik egy Kresz tábla szintjén kommunikálnak – figyelmeztetett. 

Mint fogalmazott, az előválasztásnak soha nem volt nagy híve a DK, de mivel az ellenzéki térfélen viták mindig is voltak és vannak, ezekben közösen kell egyetértésre jutni. Egyszerre szükséges az együttműködés és a verseny, e műfaj szabályait most tanulják. 

Hirdetés

A jövőt illető prognózisa szerint kemény időszakra kell felkészülni. A DK 60 helyen állított jelöltet. Ezek az emberek kemény támadásokra számíthatnak, őket azonban a párt meg fogja védeni. Kijelentette, „becsületesek vagyunk, soha érdemi kunkor, kanyar nem volt a politikánkon” a pillanatnyi haszonért, de véleménye szerint jönni fog kísértés. Arra biztatta híveit, hogy ezeknek álljanak ellen, mert nincs az a mandátum, ami ezen az áron megérné. Alacsony a mérce, ennél csak jobbak, hazafiabbak becsületesebbek, európaiabbak lehetünk – tette hozzá.

Az eucharisztia nevében (nevetés) nem ígérhetek bocsánatot, mert nem bocsájtom meg azoknak, akik megrabolták, meggyalázták, tönkretették a hazámat az elmúlt 12 évben. De a józanság és a tisztesség az alkotmányosság nevében azt mondom, szerencséjük lesz, mert egy tisztességes hatalom, egy független igazságszolgáltatás fog majd pálcát törni felettük. Nem mi

– zárta beszédét Gyurcsány Ferenc.

A további felszólalók – köztük Bősz Anett, Gy. Németh Erzsébet, Kálmán Olga – mind a változás szükségessége mellett érveltek. Végül a párt miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára lépett színpadra, aki a dolgok közepébe vágva rögtön a Huxit (Magyarország Európai Unióból történő esetleges kilépésének) fenyegető veszélyéről beszélt. Felidézte, hogy már nem csak az „eszement újságírók” fantáziálnak arról, hogy van élet az EU-n kívül, hanem maga a pénzügyminiszter is. A jövő évi választások tétje ezért szerinte az, hogy Európa felé megyünk, vagy kelet felé kacsintgatunk. 

A kormányzásra készülő Dobrev Klárát […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/29/gyurcsany-ferenc-az-eucharisztia-neveben-nem-igerhetek-bocsanatot/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Azt kéri a Válasz Online, jelentse fel a lapot a DK

Azt kéri a Válasz Online, jelentse fel a lapot a DK

A Fejér megye 1. (székesfehérvári) választókerületében induló DK-s jelöltről, Ráczné Földi Juditról közölt cikket a Válasz Online. …