2022. december 9., péntekMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / György István: Az elmúlt években mintegy ötszáz kormányhivatali épület energetikai korszerűsítése valósult meg

Hirdetés

György István: Az elmúlt években mintegy ötszáz kormányhivatali épület energetikai korszerűsítése valósult meg

György István hozzátette: az orosz–ukrán háború és az Európai Unió erre adott „elhibázott szankciós politikája” következtében kialakult energiaválság megmutatja, hogy jó döntés volt az épületek energetikai korszerűsítése.

Példaként említette, hogy Győr-Moson-Sopron megyében van olyan hivatali épület, amely októberben 89 százalékos gáz- és 14 százalékos árammegtakarítást ért el – írja az MTI.

György István hangsúlyozta, hogy „óriási felelősséget ró” a kormányzatra és a kormányhivatalokra, hogy azokat az épületeket, amelyekben dolgoznak, megfelelő színvonalon karban tudják tartani. Különösen a műemlék épületeket, amelyek a magyar nemzet örökségei – fűzte hozzá.

A 2008-ban ipari műemléki védettséget kapott Kiss János utcai épületről elmondta, hogy a komplex felújítása 376 millió forintból valósult meg, ebből 350 millió forint volt az állami támogatás, a maradék önerő.

Hirdetés

György István kitért arra: 2015-ben indultak el a fejlesztések országszerte a Közigazgatás- és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/25/gyorgy-istvan-kormanyhivatal-energetika-korszerusites-energia-veszelyhelyzet-ukrajna-haboru-europai-unio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így lesznek nyitva a posták az ünnepek alatt

Így lesznek nyitva a posták az ünnepek alatt

December 25-én és 26-án, valamint 2023. január 1-jén a posták zárva lesznek, az ünnepek alatt …