2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Győrfi Pál semmit nem bánt meg

Hirdetés

Győrfi Pál semmit nem bánt meg

Egy-két perc veszteglés a dugóban is képes jelentősen csökkenteni a beteg túlélési esélyeit, bár az Országos Mentőszolgálat a legkorszerűbb eszközökkel, egyedülálló mentésirányító rendszerrel végzi a munkáját, a fővárosi dugók így is hátráltatják az életmentést – nyilatkozta a hirado.hu-nak Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, aki egyben a koronavírus elleni harcnak is meghatározó arca. 

A szóvivő elmondta, hogy nem a koronavírus az egyetlen vírus a világon, a legkülönbözőbb fertőző betegségek miatt is szükség lehet a mentők segítségére, így a Mentőszolgálat sem a nulláról indult a járvány hazai berobbanásakor. Győrfi Pál elmondta: konkrét tervek és forgatókönyveik voltak a járványhelyzetre. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/15/gyorfi-pal-dugo-mentoszolgalat/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kilopták GPS-t a mezőgazdasági gépekből, tízmilliós kárt okoztak

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket, a vezetőfülkékből érintőképernyős monitorokat lopott három külföldi férfi Békéscsabán. Az őrizetbe …