2022. október 3., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.03. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gyöngyösi Márton Jobbik-elnök újabb szankciókat akar

Hirdetés

Gyöngyösi Márton Jobbik-elnök újabb szankciókat akar

Gyöngyösi Márton a korábbinál is intenzívebben lobbizik az Oroszország elleni szankciók kiterjesztéséért. A Jobbik elnöke az Európai Parlament múlt heti ülését követően azt hangoztatta egy videójában, hogy a szankciók működnek és azokat fokozni kell. – Tehát a szankciók maradnak, a szankciók fokozódnak Oroszországgal szemben. Minden olyan híresztelés, miszerint ezek a szankciók nem működnek, főleg a kremlini propagandát visszhangzó magyar közmédiában meg a Fideszhez köthető médiában látnak napvilágot. Ezek a szankciók működnek, tehát aki egy icipicit is tájékozódik ebben a kérdésben, láthatja, hogy Oroszországot nagyon kemény gazdasági helyzetbe sodorták a szankciók, és ez nagyon helyes így, tehát a szankciókat fokozni kell – fogalmazott Gyöngyösi a Facebook-videójában, amelyben a EP-ülés mellett az Európai Bizottság elnökének a beszédét is értékelte.

Gyöngyösi Márton – és a baloldal – a magyar emberek érdekeinek képviselete helyett folyamatosan Brüsszelt akarja kiszolgálni. A Jobbik-elnök is több alkalommal agitált a szankciók kiterjesztése mellett. A múlt heti plenáris ülés előtt a Jobbikhoz köthető N1 TV-ben például még annak ellenére is nagyon helyesnek nevezte az Oroszország elleni szankciós politikát, ha az magával vonja a közintézmények fűtésének korlátozását.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220920-gyongyosi-marton-jobbikelnok-ujabb-szankciokat-akar-mn.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Férje előre kitervelte, hogy megöli a nyírteleki fitneszmodellt

K. Ildikó házassága nem sokkal a férjével közös gyereke születése után menthetetlenné vált. A gyönyörű …