2020. október 29., csütörtökMa Nárcisz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2020.10.29. Nárcisz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gyermekotthonból érkezett a bombával fenyegető hívás

Gyermekotthonból érkezett a bombával fenyegető hívás

Közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség egy fiatalkorú lánnyal szemben, akit kiskorú barátja vett rá, hogy telefonon bombatámadással fenyegessen meg egy esztergomi gyárat – derül ki a Komárom–Esztergom Megyei Főügyészség szerkesztőségünknek eljuttatott közleményéből.

A fiatalkorú lány barátjának apját májusban egy év tizenegy hónap börtönbüntetésre és két év közügyektől eltiltásra ítélte az Esztergomi Járásbíróság közveszéllyel fenyegetés bűntette és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt. A férfi ugyanis bosszút akart állni a munkáltatóján egy korábbi sérelme miatt, ezért 2019 júniusában telefonon arra vette rá tizennégy éves, gyermekotthonban tartózkodó fiát, hogy az általa megadott telefonszámon hívja fel esztergomi munkahelyét, és közölje, hogy a gyárban bomba fog robbanni.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/08/bombafenyegetes_gyermekotthon_tatabanya/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egy róka boklászott a Széll Kálmán téren

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/10/28/egy_roka_boklaszott_a_szell_kalman_teren/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …