2021. december 4., szombatMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gyerekek törtek be az óvodába Szekszárdon

Hirdetés

Gyerekek törtek be az óvodába Szekszárdon

Nyomozás indult Szekszárdon egy hét, egy tíz és egy tizenkét éves fiú ellen, akiket azzal gyanúsítanak, hogy bútorokat és bicikliket loptak el az egyik óvodából – számolt be az ATV híradója.

Az ügyben azután tettek feljelentést, hogy észrevették a leszakított lakatot az óvoda műanyag bútorokat tároló helyiségének ajtajáról, ahonnan több dolgot is magukkal vittek a betörők.

Ismeretlen tettesek az óvoda kerítésén bemászva, az udvarban lévő tárolót a lakatpánt lefeszítésével kinyitották, majd onnan hat darab kisbiciklit és két asztalt tulajdonítottak el. Kollégáink széles körű adatgyűjtést folytattak, mely során a kerékpárok közül négyet megtaláltak

Hirdetés

– mondta el Debreceniné Farkas Edit, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az intézmény vezetője az ügyben nem akart nyilatkozni. A rendőrség arról egyelőre nem adott tájékoztatást, mi lett a sorsa az eltűnt tárgyaknak. Meg is lepődtek, amikor kiderült az elkövető gyerekek életkora, akik egyelőre megússzák büntetés nélkül a betörést.

Meggyes Attila ügyvéd elmondta: a gyerekek életkoruknál fogva nem büntethetők, a büntethetőségi életkor ugyanis 14 év. A tettük pedig nem olyan jellegű bűncselekmény, amiben a törvény kivételt tesz, vagyis 12 évben határozná meg a büntethetőség korhatárát.

A fiúk elismerték, hogy a lopást ők követték el.

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/06/betores-szekszard-ovoda-gyerekek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lyukakat fúrtak és gázolajat öntöttek bele – brutálisan megrongálták a 70 éves demecseri platánt

Barbárság Demecseren. Hét évtizede áll a Szabolcs megyei településen egy platánfa, amit a minap vandálok …