2022. szeptember 27., keddMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gundel Takács Gábor: A politika szétválaszt

Hirdetés

Gundel Takács Gábor: A politika szétválaszt

A népszerű műsorvezetőtől az őt és családját ért támadások miatt közéleti témájú írásokat többé nem olvashatunk – árulta el Gundel Takács Gábor a szemlelek.hu-nak adott interjújában.

Az ismert televíziós személyiség az interjúban egyebek mellett elmondta, hogy nemrég egy tájegységről posztolt, amelyhez azt írta oda valaki, hogy „rohadt libsi”. Emiatt kicsit elfogyott abban, hogy beszéljünk, beszélgessünk. Beszélgetni akkor lehet, ha a másik is akar, sőt ha sokan akarják. Amíg az emberek többsége nem mer, vagy nem akar megszólalni, mélyebben gondolkodni, addig nagyon nehéz segíteni egy ügyet, egy társadalmat.

A Géniusz visszaadta az országba vetett hitét

Ezért most olyanokról akar beszélni, amikről tényleg tud. Az ATV-n futó Géniusz is ilyen. Ez a kvízműsor adta vissza a hitét az országban. Félt attól, hogy nem lesz sikeres a műsor. Ehhez képest nagyon berobbant. 

Kitért arra, hogy olyan elsöprő többséggel szavazott egy irányba az ország, hogy úgy tűnik, minden rendben. Hozzátette, nem ellenzéki és nem kormánypárti. Önmagukban vizsgálja a dolgokat, függetlenül attól, hogy ki mondta.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/15/gundel-takacs-gabor-politika-energia-veszelyhelyzet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyolcvan oldtimer Ikarus érkezik Ferihegyre

Nyolcvan oldtimer Ikarus érkezik Ferihegyre

Az Ikarus gyár nyolcvan autóbusza – köztük számos oldtimer jármű és ritkaság – mutatkozik be …