2022. szeptember 27., keddMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gulyás Gergely: Legkésőbb jövő héten dönt a kormány az árstopról

Hirdetés

Gulyás Gergely: Legkésőbb jövő héten dönt a kormány az árstopról

A jelentést csütörtökön fogadta el az Európai Parlament, az ítélethozatalról ebben a cikkünkben írtunk részletesen, később pedig egy szakértőt is megkérdeztünk arról, hogy milyen jelentősége van mindennek.

A lépésre most reagált Gulyás Gergely is, aki azt mondta: nem történt meglepetés, számítottak a döntésre, és

a mostani nyilatkozat szerinte egy „teljesen értéktelen papír”,

Hirdetés

amelyben néhány képviselő egy olyan szélsőséges véleményt írt le, amelynek ma többsége van az Európai Parlamentben. Szerinte az állásfoglalás egyetlen oka az, hogy a választók nem úgy szavaznak, ahogy ők szeretnék. „Körülbelül ugyanannyi valótlanság van ebben a jelentésben, mint korábban a Sargentini- vagy a Tavares-jelentésben” – mondta Gulyás Gergely.

Arról, hogy mi lesz az uniós forrásokkal az Európai Parlament döntése fényében, a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta: még nem tudni, hogy az Európai Bizottság milyen mértékben veszi figyelembe az Európai Parlament döntését. Hozzátette: szerinte szomorú, hogy magyar képviselők azon dolgoznak, hogy Magyarország ne jusson hozzá olyan pénzekhez, amelyből „tanárok, pedagógusok, a magyar egészségügy jutna pénzekhez”.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/16/europai-plarment-magyar-jogallamisag-elitelo-nyilatkozat-gulyas-gergely-kormany-reakcio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyolcvan oldtimer Ikarus érkezik Ferihegyre

Nyolcvan oldtimer Ikarus érkezik Ferihegyre

Az Ikarus gyár nyolcvan autóbusza – köztük számos oldtimer jármű és ritkaság – mutatkozik be …