2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gulyás Gergely: Kiemelt jelentőségű az együttműködés a német kormánnyal

Hirdetés

Gulyás Gergely: Kiemelt jelentőségű az együttműködés a német kormánnyal

A miniszter Wolfgang Schmidt kancelláriaminiszterrel folytatott megbeszélése után a közmédiának adott nyilatkozatot, melyben kiemelte:

Németország “minden nehézsége ellenére” az Európai Unió legerősebb tagállama, így természetes, hogy az EU-s kapcsolatok szempontjából is meghatározó fontosságú az együttműködés.

A politikus a 2021-es németországi kormányváltás – a szociáldemokraták (SPD), a Zöldek és a liberálisok (FDP) koalíciójának megalakítása – óta már harmadszor találkozott az SPD-s kancelláriaminiszterrel.

Gulyás Gergely pénteken a német fővárosban hivatalos találkozók mellett beszédet mond az 1956-os forradalom évfordulójára a magyar nagykövetségen rendezett ünnepségen.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20231020-gulyas-gergely-nemet-kormany-egyuttmukodes-berlin-talalkozo.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …