2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gőzerővel készül a Hajógyári-sziget megnyitására Demeter Szilárd

Hirdetés

Gőzerővel készül a Hajógyári-sziget megnyitására Demeter Szilárd

Már készülnek annak a könnyűzenei központnak a tervei, amelyet a Hajógyári-szigeten terveznek létrehozni a következő években. 

A projekt keretében először a szigeten lévő ingatlancsoport műszaki felmérését készítik el, valamint egy mestertervet készítenek arra vonatkozóan, hogy mit lehetne létrehozni a szigeten – közölte Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) igazgatója, könnyűzenéért felelős miniszteri biztos a Népszavával.

Hozzátette: a céljuk az, hogy minél előbb megnyissák a Hajógyári-sziget hozzájuk tartozó részét a látogatók előtt. Nyáron például már egy építésztábort, a HelloWood-ot is megtartják a szigeten, és elképzelhető, hogy az ezen résztvevő építészeket is bevonják majd a tervezésbe. „Szeretnénk, ha a fiataloknak szóló társművészeti és popkulturális központot fiatalok terveznék” – mondta a miniszteri biztos. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/28/hajogyari-sziget-konnyuzenei-kozpont-demeter-szilard/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szlovák férfitól szerezte be a drogot a magyar díler

Két férfira figyeltek fel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának (KR NNI) nyomozói pár hónappal ezelőtt. Egyikük …