2020. augusztus 5., szerdaMa Krisztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.05. Krisztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Göd után Mosonmagyaróváron is különleges gazdasági övezetet alakítanának ki

Göd után Mosonmagyaróváron is különleges gazdasági övezetet alakítanának ki

Különleges gazdasági övezetet alakítanának ki Mosonmagyaróváron, erről szavazott a Győr-Moson-Sopron megyei önkormányzat pénteken az MTI tudósítása szerint.

Németh Zoltán, az önkormányzat kormánypárti elnöke  a határozat ismertetésekor kiemelte, hogy a különleges gazdasági övezetté nyilvánítást Mosonmagyaróvár önkormányzata kezdeményezte, amivel a megyei önkormányzat egyetért. 

A cél, hogy olyan gazdasági környezet jöhessen létre, ahol a megyei önkormányzat által megállapított, kedvező adókörnyezet segíti a betelepülő befektetőket.

A cégek beruházásai a térség gazdaságát erősítik, tette hozzá Németh Zoltán. A megyei önkormányzat szeretné elérni azt is, hogy állami beruházásként épüljön meg a tervezett, az 1-es és a 86-os utat összekötő út, amely segíteni az új iparterületeket, valamint lehetőséget teremtene arra is, hogy a forgalom elkerülje Mosonmagyaróvár Moson […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/07/31/gyor_moson_sopron_mosonmagyarovar_kulonleges_gazdasagi_ovezet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Még volt pulzusa a nőnek, akire ráesett egy emeletről kiugró férfi

Pénteken a tizenegyedik kerületben ugrott ki egy emeletes ház tizennegyedik emeletéről az a férfi, aki …