2022. október 3., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.03. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gáz van Balassagyarmaton, nem fogadták el a 16-szoros gázárat

Hirdetés

Gáz van Balassagyarmaton, nem fogadták el a 16-szoros gázárat

A hírről Csach Gábor, Balassagyarmat polgármestere számolt be. Emlékeztetett arra, hogy egy tucatnyi településsel együtt közbeszerzésen próbáltak nagyfogyasztó intézményeiknek gázt szerezni október elsejétől egy évre. Az MVM árajánlata néhány napja érkezett meg, és akkor derült ki, hogy több mint 16-szoros áron adnák a gázt.

Csach Gábor most azt írta, hogy „sajnos a települések közül többen nem fogadták el a 16,6-szoros megemelt ajánlatot. Ezért most más településekkel együtt arra kényszerülünk, hogy az állami intézmények számára rendelkezésre álló pénzügyminisztériumi felügyelettel működő KEF (Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság) rendszerben szerezzünk árat a következő egy évre.” Hozzátette: 

ennek két nagy kockázata is van.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/19/balassagyarmat-megemelkedett-gazarak-mvm-kozbeszerzes-energia-veszelyhelyzet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Kobold Tamás

Meghalt Kobold Tamás

„Isten nyugosztaljon, Polgármester úr!” – így búcsúzott Veres Pál, Miskolc polgármestere hivatalos Facebook-oldalán Kobold Tamástól. Kobold …