2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Futva, köpködve vettek üldözőbe egy autóst, mert nem adott pénzt

Hirdetés

Futva, köpködve vettek üldözőbe egy autóst, mert nem adott pénzt

Az internetre feltöltött videón az látszódik, ahogyan köpködve futott két dühös férfi egy autós után. A jelenetről videó is készült, a sofőr pedig elmondta, hogy azért kergették, mert kéregettek tőle, ő viszont nem adott pénzt.

A helyiek elmondása szerint, a két férfi rettegésben tartja a környéket és agresszívak lesznek, ha nem kapják meg, amit akarnak. A Tényeknek mesélték helyiek, hogy több alkalommal fenyegették már meg őket is, ha valami nem úgy történt, ahogyan azt a két dühös férfi elképzelte.

A videót készítő autós elmondta, hogy éppen le szeretett volna parkolni, amikor is indulatosan elindultak az autó felé, így végül nem is állt meg, de később visszament, hogy videófelvételt készíthessen a két dühös férfiről.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/25/rendorseg-zaklatas-keregetes-hatvan-auto/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Váratlan fordulat az időjárásban, visszatérnek a fagyok

SzombatA déli órákig a déli területeken még előfordulhat eső; majd felhőátvonulások lesznek, melyekből elszórtan alakul …