2020. december 5., szombatMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2020.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fürjes Karácsonynak: Pécs, Miskolc és Szeged is ellenzéki, mégsem halljuk őket panaszkodni

Hirdetés

Fürjes Karácsonynak: Pécs, Miskolc és Szeged is ellenzéki, mégsem halljuk őket panaszkodni

A Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára, Fürjes Balázs volt kedden az InfoRádió Aréna című műsorának a vendége. Az államtitkár, ahogy korábban is, részletesen beszélt az egyes fővárosi projektekről, de Budapest pénzügyei is fontos szerepet kaptak:

A főváros anyagi helyzete viszonylag stabilnak tűnik. A kormány tett egy javaslatot a főpolgármesternek: ha sanyarú helyzetben érzi magát a főváros, akkor készek mintegy 60 milliárd forint értékben plusz beruházásokat támogatni. A fő cél, hogy fejlesszük Budapestet, de eladósítás nélkül.

Nem tudjuk támogatni Karácsony Gergely főpolgármesternek azon tervét, hogy megadóztassák a fővárosi vállalkozásokat, és az újabb hitelfelvételeket.

Hirdetés

Fürjes Balázs amondó, hogy most mindenkinek nehéz a koronavírus-járvány miatt, de nem egymásra kell mutogatni, hanem megoldást keresni. A költségvetésen egy kétezer milliárd forintos lyuk keletkezett, de a számlát nyilván nem tudják benyújtani a vírusnak, így közös teherviselésre van szükség.

Karácsony Gergely szerint most […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/17/furjes_karacsonynak_pecs_miskolc_es_szeged_is_ellenzeki_megsem_halljuk_oket_panaszkodni/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Frontális ütközés a ferihegyi gyorsforgalmi úton, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták

Frontális ütközés a ferihegyi gyorsforgalmi úton, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták

A karambol a repülőtérre vezető úton, a KÖKI Terminálnál történt, ahol a kihajtók miatt sebességkorlátozás …