2022. szeptember 27., keddMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Furcsa dolgot vettek észre a kömlői égbolton

Hirdetés

Furcsa dolgot vettek észre a kömlői égbolton

A Heves megyei hírportál szerkesztősége az elmúlt napokban több olyan fotót is kapott olvasóiktól, melyeken egy furcsa, megmagyarázhatatlannak tűnő repülő tárgy fedezhető fel az égen.

Az egyik olvasójuk azt írta, hogy „egy csóvát húzó érdekes dologra lett figyelmes, amely villámgyorsan haladt”. Társaival először csodálkoztak, majd a rémület lett úrrá rajuk, mert nem tudták beazonosítani a tárgyat. Az esetet felvették videóra is.

Miskolci László UFO-kutató a lapnak azt nyilatkozta, hogy a videó túl rövidre sikeredett, mert az már nem látható rajta, hogy a tárgy lebukik-e a horizont alá, vagy hogy merre száll. Mint mondta, lehetséges, hogy egy repülőgépről van szó. Hozzátette: a hatásvadász zene miatt azt sem tudni, hogy volt-e valamilyen hangja a

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/16/heves-megye-komlo-ufo-kutato-jelenseg-egbolt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyolcvan oldtimer Ikarus érkezik Ferihegyre

Nyolcvan oldtimer Ikarus érkezik Ferihegyre

Az Ikarus gyár nyolcvan autóbusza – köztük számos oldtimer jármű és ritkaság – mutatkozik be …