2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fülöp Attila: A magyar családokban a gyermekek megszületése sorskérdés

Hirdetés

Fülöp Attila: A magyar családokban a gyermekek megszületése sorskérdés

Fülöp Attila kifejtette azt is, hogy a gyermekek megszületése kulcsfontosságú kérdés, egyrészről a család továbbélése, nevének fennmaradása szempontjából, másrészről viszont a nemzet fennmaradása és megmaradása szempontjából is. Szükség van a gyermekeinkre, hogy legyen, aki a magyarságot tovább viszi – fűzte hozzá.

Kiemelte, hogy 230 milliárd forintból mintegy 22 ezer új bölcsődei férőhely létrehozásáról döntött az elmúlt években a kormány. Fülöp Attila hangsúlyozta, hogy 2010 óta a családpolitika nem egy, hanem a legfontosabb ügy a kormány számára – írja az MTI.

A családpolitikán belül az egyik fontos elem az, hogy ha a kisgyermeket nevelő szülők dolgozni szeretnének, akkor a gyermekek napközbeni felügyelete ne legyen ennek akadálya akkor sem, ha a családban ezt nem tudják megoldani – hangsúlyozta.

Az államtitkár annak a reményének is hangot adott, hogy Bősárkányban az eddig nem létező bölcsődei ellátás a település bővülését fogja eredményezni hosszútávon.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/18/allamtitkar-bosarkany-bolcsode-kormany-csaladtamogatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Negyven hektár tarló égett le Berettyóújfalunál

Bányay Judit elmondta: előbb húsz hektáron égett az altalaj, de a szeles időben gyorsan terjedt …