2023. február 1., szerdaMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.02.01. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fontos napok előtt állnak a középiskolába felvételiző diákok

Hirdetés

Fontos napok előtt állnak a középiskolába felvételiző diákok

Szombaton tartották a 2023-as központi felvételi írásbeli vizsgákat azon diákok számára, akik középiskolában szeretnének tovább tanulni. A magyar feladatsort könnyűnek találták a diákok, a matematikai feladatok viszont erősen megosztották a felvételizőket. A legtöbben nagyon nehéznek tartották a nyolcadikosok feladatsorát. Többen azt is kifogásolták, hogy a tizedik feladat megfogalmazása félreérthető volt.

Az Indexnek egy matematikatanár videósorozatban oldotta meg a nyolcadikosok felvételi feladatsorát, így olvasóink ellenőrizhették, hány pontot szereztek volna a szombati felvételin matematikából. Az eduline.hu összeszedte, milyen fontos dátumok, teendők várnak még a leendő középiskolásokra és szüleikre a következő hónapokban.

Január 31. 14 óra az első fontos dátum, ugyanis ekkor tartják a pótló írásbeli felvételi vizsgákat, amelyen azok vehetnek részt, akik január 21-én […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/22/felveteli-kozepiskolai-felveteli-diak-irasbeli-felveteli-ponthatar/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kövér László házelnök is nyilvánosságra hozta vagyonnyilatkozatát

Kövér László házelnöknek nincsen a tulajdonában ingatlan. 5,8 millió forintnyi megtakarítása van, valamint több mint …