2020. szeptember 19., szombatMa Diána napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Diána Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fontos meglátni, ki is Gyurcsány Ferenc valójában

Fontos meglátni, ki is Gyurcsány Ferenc valójában

Már majdnem 20 ezren írták alá a Gyurcsány Ferenc fenyegetőzése elleni petíciót – mondta a TV2 Mokka című műsorában Rákay Philip, a petíció elindítója. A baloldal vezére vagyonelkobzással fenyegette meg Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház vezetőjét, illetve munkatársait, rajtuk keresztül mindenkit, aki mást gondol a világról. Rákay Philip az Origón óriási visszhangot kiváltó cikket írt Gyurcsány fenyegetőzéséről. Ezt követően a reakciókat látva petíciót indított, amelyhez  301 művész és közéleti személy csatlakozott, azóta pedig óráról órára nő az aláírók száma.

Nem a mai kormánypártok gyilkolták meg a szabadságot, hanem maga Gyurcsány Ferenc és szellemi előképei – mondta Rákay Philip a TV2 Mokka című műsorában. Ilyen gondolatoknak nem szabadna elhangzania 30 évvel a rendszerváltás után – tette hozzá. Rákay szomorúnak tartja, hogy a baloldalon  senki nem határolódott el ezektől a brutális mondatoktól, sőt a Momentum sietett mindenkit megnyugtatni, hogy nem fog senki a lámpavasakon lógni.Nem is értem, ami zajlik.

A kommunikációs szakember arról is beszélt, hogy ezek nagyon veszélyes mondatok, és meg kell látni, ki is Gyurcsány valójában. Az általa létrehozott petícióról azt mondta, hogy Gyurcsány mondatai nemcsak Vidnyánszky Attiláról szóltak, hanem mindenkiről, akivel Gyurcsány nem ért egyet. Eddig már több mint 17 ezren írták alá a petíciót – tette hozzá (az azóta eltelt néhány órában már megközelítette a 20 ezret az aláírók száma). A nyugati újbaloldali mozgalmak teremtenek békétlenséget és polgárháborús hangulatot a világban, és nem szeretném, ha olyan jelenetek lennének itthon, mint az Egyesült Államokban.Gyurcsány Ferenc mondatai pedig hozzájárulhatnak ahhoz, hogy olyan állapotok legyenek nálunk, mint az USA-ban  – mondta Rákay.

Gyurcsányék

Mint arról korábban beszámoltunk, a Színház- és Filmművészeti Egyetem kuratóriumi elnökének a Kossuth- és Mejerhold-díjas rendezőt, Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház igazgatóját nevezték ki. Ezután a baloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc arról írt a Facebookon, hogy hatalomra kerülésük esetén Vidnyánszky Attilát és támogatóit, a magyar kulturális élet meghatározó személyiségeit, földönfutóvá teszik, minden értelemben. Rákay Philip az Origónak Gyurcsányék címmel írta meg gondolatait, a cikk óriási visszhangot váltott ki. Ezután tiltakozó aláírásgyűjtést indított,  amelyet 301 művész, közéleti ember támogatott, azóta pedig majdnem 20 ezren írták alá.

Nagyon sokan aláírták már a gyurcsányi fenyegetőzés elleni petíciótForrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Kovács Tamás

A Rákay Philip által indított petíciót itt lehet aláírni.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20200827-rakay-philip-tv2-mokka-alairasgyujtes-gyurcsany.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Jön a második évad: szombaton újra élőben jelentkezik az operatív törzs

Jön a második évad: szombaton újra élőben jelentkezik az operatív törzs

Az online sajtótájékoztató meghívóját péntek este kaptuk meg. Kérdést feltenni csak írásban lehet. Müller Cecília …