2021. szeptember 19., vasárnapMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fontos levelet küldött Orbán Viktor – megkapta?

Hirdetés

Fontos levelet küldött Orbán Viktor – megkapta?

„A magyar emberek az elmúlt másfél évben sikerrel vették fel a harcot a koronavírus-járvánnyal. Együtt sikerült letörnünk a járvány harmadik hullámát, és az oltásoknak köszönhetően megmentettük sok ezer honfitársunk életét. A világ számos országában azonban még mindig küzdenek a vírussal, az új mutációk pedig már az ajtónkon dörömbölnek” – áll a miniszterelnök levelében; a kormányfő azokhoz szólt így, akik korábban regisztráltak az arra létrehozott oldalon a vakcinákra.

Magyarország felkészült!

Mint Orbán Viktor levelében folytatja, a magyar kormány felkészítette Magyarországot a negyedik hullámra. „A sikeres vakcinabeszerzéseknek köszönhetően Magyarországon mindenkit be tudunk oltani, aki kéri az oltást. Azokat az időseket, akik eddig nem oltatták be magukat, külön felkeresik a háziorvosok, a diákoknak pedig az iskolákban is elérhetővé tesszük az oltást. Ezzel párhuzamosan lehetővé tettük a harmadik oltás felvételét minden honfitársunk számára” – áll a kiküldött levélben.

Mint Orbán Viktor emlékeztetett, Magyarországon az Európai Unión belül elsőként oltottak be a népesség felénél több embert két oltással, „így nekünk állnak rendelkezésre a legmegbízhatóbb adataink arról, mennyire véd az oltás az újrafertőződéstől”.

Hirdetés

A magyar tapasztalatok szerint a két oltáson átesett emberek körében ötszázból mindössze egy ember kapja el a vírust.

A miniszterelnök kéréssel fordult azokhoz, akiknek levelet küldött. Azt írta, hogy amennyiben a családjukban vagy az ismerőseik között van olyan, aki […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/24/pandemia-koronavirus-jarvany-orban-viktor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Repülőrajtott vett az ellenzéki előválasztás, legalábbis reggel még azt hittük, hogy így lesz. Az informatikai …