2022. október 5., szerdaMa Aurél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
2022.10.05. Aurél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fokozódó létszámhiány és alulfizetettség nehezíti a postások életét

Hirdetés

Fokozódó létszámhiány és alulfizetettség nehezíti a postások életét

Tóth Zsuzsanna, a Postás Szakszervezet elnöke szerint nagyon döcögősen haladnak a dolgok a Postánál. A vállalatnak saját bevételekből kell fedeznie a kiadásait, miközben jelentősen átalakultak az ügyfélszokások és a küldemények szerkezetében is változások történtek. Az érdekképviseleti társaság vezetője úgy fogalmazott: igyekeznek empatikusnak lenni, tisztában vannak vele, hogy az állami cég nehézségekkel küszködik, de a postai dolgozók sincsenek könnyű helyzetben, nekik is meg kell élniük valamiből, el kell tartaniuk a családjukat.

Ugyanakkor a Magyar Postánál nem új keletű jelenség az elvándorlás, egyre több dolgozójuk néz másik munkahely után, így pedig jóval kevesebb emberrel kell elvégezni ugyanazt a sok teendőt.

Nekünk elsődleges, hogy olyan kollégákkal dolgozzunk, akik az ügyfelek által elvárható minőséggel látják el a feladataikat

– mondta Tóth Zsuzsanna, majd hozzátette, ehhez az kellene, hogy megszűnjön az állandó elvándorlás, ami viszont csak megfelelő fizetés biztosításával érhető el.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/21/postasok-letszamhiany-elvandorlas-alulfizetettseg-bermegallapodas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rendőrautóval ütközött egy migránsokat rejtegető embercsempész Gencsapátinál

A 12 migráns október 2-án, a szerb-magyar határon jutott be illegálisan az országba. Itt a …