2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fluor Tomi: Minek hordjuk a maszkot, ha közben fesztiválozunk az utcán?

Hirdetés

Fluor Tomi: Minek hordjuk a maszkot, ha közben fesztiválozunk az utcán?

Sejtette, hogy durva lesz a hétvégi terasznyitás, ezért Fluor Tomi az első néhány napot inkább saját teraszán töltötte, otthon. A rapper gyorsan meg is szerezte első tavaszi élményét, ugyanis csak másfél órát töltött kint, de azonnal le is égett az arca. Hétfőn azonban már bátrabb volt a zenész. 

De hát azért hétfőn, mondom, egy kicsit kukkantsunk be, hogy mi a helyzet, úgyhogy abban maradtunk a haverokkal, hogy akkor benézünk egy olyan helyre, ahol biztos, hogy nincsenek egymillióan. 

– fogalmazott az RTL Klub Fókusz című műsorának, és azt is kifejtette, hogy aznap már nem volt őrültek háza, a jelenlevők többnyire betartották a távolságtartásra vonatkozó szabályokat.

Szerinte a hétvégén az újdonság ereje miatt mehettek ennyien az utcára és a teraszokra. Felelősségtejesnek azért nem gondolom – jegyezte meg. 

Hirdetés

Tehát egymás hegyén-hátán többezren, érdekes volt látni, meg egy kicsit fájdalmas is, hogy koncerten elég rég láthattunk ilyen tömeget sajnos, úgyhogy azt hiszem, hogy itt rávert minden fesztiválra ez a kis Madách téri jelenet

–fejtette ki a rapper. Fluor Tomi megjegyezte, hamarosan kiderül, hogy

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/27/fluor-tomi-nyitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szlovák férfitól szerezte be a drogot a magyar díler

Két férfira figyeltek fel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának (KR NNI) nyomozói pár hónappal ezelőtt. Egyikük …