2021. január 24., vasárnapMa Timót napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.24. Timót Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Finn mintára segítik az újszülötteket, mert minden gyermek számít

Hirdetés

Finn mintára segítik az újszülötteket, mert minden gyermek számít

Minden szülőnek joga van ahhoz, hogy gondoskodhasson csecsemőjéről, és minden újszülött megérdemli az élet biztonságos és támogatott kezdetét. Az Anyák az Anyákért Alapítvány és a babamamatudakozo.hu ennek szellemében közös adománygyűjtést indított az újszülött gyermekkel magára hagyott édesanyákért. Céljuk, hogy a lehető legtöbb olyan egyedülálló édesanyának azonnali segítséget nyújtsanak, akiket a szülés után nem vár otthon apa.

Magyarországon jelenleg az éves születésszám több mint 10 százalékát, közel 10 ezer újszülöttet és anyukáját érinti ez a nehézség. A beérkező adományokból baba-mama csomagokat állítanak össze számukra. Ez afféle kelengye, amely jelenleg 22 hasznos terméket tartalmaz a születés utáni első időszakra, van benne matrac, takaró, cumisüveg, body, rugdalózó, pelenka, popsitörlő, testápoló, fürdető, szoptatóstea, D-vitamin, cumi és nyálkendő is. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/12/25/baba-mama_alapitvany_kelengye_segelycsomag_egyedulallo_anyaknak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Budapestnek kell az új dunai híd, de a dugódíj nem

Budapestnek kell az új dunai híd, de a dugódíj nem

A nyilatkozatháború azzal kezdődött, hogy Karácsony Gergely főpolgármester a Facebook-oldalán azt írta, négyszáz forintos dugódíjjal …