2021. január 26., keddMa Vanda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.26. Vanda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Figyelmeztették a Közszolgálati Közalapítvány MSZP-s kurátorát, aki az M1-ből kiszivárgott felvételekről akart kérdezni

Hirdetés

Figyelmeztették a Közszolgálati Közalapítvány MSZP-s kurátorát, aki az M1-ből kiszivárgott felvételekről akart kérdezni

Pártpolitizálás miatt figyelmeztették a Közszolgálati Közalapítvány MSZP-s kurátorát, Kránitz Lászlót, amiért Kunhalmi Ágnes MSZP-társelnökkel közösen címzett levelet a Médiatanácshoz – írja a 24.hu.

A kérdések a Szabad Európa által nyilvánosságra hozott hangfelvételekről szóltak. A kiszivárogtatott hangfelvételen Bende Balázs, a közmédia vezető szerkesztője a tavalyi EP-választási kampány előtt egy belső értekezleten azt mondta:

Mindenki tisztában van vele, hogy május végén európai parlamenti választások vannak, és biztos vagyok benne, hogy senkit nem ér váratlanul, ha azt mondom, hogy bizony ebben az intézményben nem az ellenzéki összefogást támogatják. Ha ez a kijelentés valakit váratlanul ér, az most menjen haza.

Két hete az MTVA felügyeletét ellátó Közszolgálati Közalapítvány Kuratórium három tagja közösen

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/26/mtva_kiszivargott_hangfelvetelek_kozszolgalati_kuratorium/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mától református püspök Balog Zoltán

Mától református püspök Balog Zoltán

Beiktatták hivatalába Balog Zoltánt, akit novemberben a Dunamelléki Református Egyházkerület új püspökévé választottak – adta hírül az …