2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Figyelmeztet a BKK, erre számítson a vizes vb alatt

Hirdetés

Figyelmeztet a BKK, erre számítson a vizes vb alatt

Magyarországon rendezik meg a FINA 2022. világbajnokságot június 18., szombat és július 3., vasárnap között – tájékoztat a BKK közleménye. A budapesti események a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában és a Duna Arénában, míg a nyílt vízi úszás a Lupa-tavon lesz. A Budapesti Közlekedési Központ kéri, hogy a helyszíneket az utasok közösségi közlekedéssel közelítsék meg: a Duna Arénához a nagy kapacitású 1-es villamost, a Hajós Alfréd uszodához pedig a rendezvények idején sűrűbben közlekedő 26-os buszt és a nagykörúti 4-es és 6-os villamost ajánlja a BKK.

Lezárások a vb idején

2022. június 17., péntek és július 3., vasárnap között lezárják a Népfürdő utcát a Dagály utca és a Cserhalom utca között a Duna Aréna helyszínén zajló építkezés és a rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekben.

A 15-ös autóbusz ebben az időszakban módosított útvonalon közlekedik, nem érinti az Úszódaru utca és a Dagály fürdő megállót, helyette a 115-ös autóbusz Karikás Frigyes utca és Dagály fürdő megállójában áll meg. A Gyöngyösi utca felé megáll a 950-es és a 950A autóbuszok Forgách utca megállójánál.

Hirdetés

A BKK ajánlatai

A BKK a Duna Aréna megközelítésére a nagy kapacitású 1-es villamost, valamint az újpesti szakaszon közlekedő M3-as metró és a Kőbánya-Kispest és Göncz Árpád városközpont között közlekedő metrópótló autóbuszok igénybevételét ajánlja.

A 26-os autóbusz június 20., hétfő és július 3., vasárnap között – a Hajós Alfréd uszodában rendezendő vízilabda-mérkőzésekhez igazodva – sűrűbben […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/16/fina-2022-vizes-vb-utazas-bkk/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem nézik Liptai Claudia cukrászműsorát az RTL-n, gyorsan csináltak egy álbotrányt

Az egyértelműen forgatókönyv szerint történő balhé azzal indult, hogy két szereplő összeszólalkozott az egyik feladat …