2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ficsúrozással vágott vissza a prolizásra Jakab Péter

Hirdetés

Ficsúrozással vágott vissza a prolizásra Jakab Péter

„Szedje össze magát, és kezdje újra”

 – intette rendre Kövér László házelnök Jakab Pétert a parlamentben. A Jobbik frakcióvezetőjének majdnem sikerült elérnie, hogy még a napirend előtti felszólalása elején elnémítsák.

Jakab Péter azzal kezdte hétfői felszólalását, hogy van valami, ami mellett nem tud elmenni szó nélkül, egy „amolyan becsületbeli ügy”, majd úgy fogalmazott:

„Van Önöknél egy hosszú hajú ficsúr, úgy hívják, hogy Deutsch Tamás.”

Hirdetés

Kövér László azonnal átvette a szót, és arra kérte a jobbikos politikust, hogy mérsékelje magát, ne sértegessen másokat, főként olyanokat ne, akiknek nem áll módjukban válaszolni. Azt is megjegyezte, hogy elege van már Jakab Péter modortalanságaiból.

A Jobbik frakcióvezetője ezután – Deutsch Tamásnál maradva – tovább folytatta, és azt mondta róla: „életében, ha pár napot dolgozott a parlament falain kívül, akkor lehet, hogy sokat mondok”.

Mint kiderült, Jakab Péter azt kifogásolta, hogy szerinte Deutsch Tamás korábban mindenkit „lepanelprolizott”, aki nem olyan nagy lábon él, mint a kormánypárti politikusok, hanem egyszerűen, hétköznapi módon.

A mi szavazóinknak a jelentős hányada – bizony – egyszerű módon él. Hétköznapi módon, többnyire hónapról hónapra. És nem azért, mert nem dolgoznak tisztességesen, hanem pont azért, mert tisztességesen dolgoznak

– fogalmazott Jakab Péter.

Azt is hozzátette, hogy az ő szavazóik százszor, ezerszer különb emberek, mint a fideszes politikusok.

„Van bőr a képükön ezeket az embereket leprolizni, megalázni, csak azért, mert tisztességesen dolgoznak?” – tette fel a kérdést Jakab Péter, aki szerint leprolizzák a kórházi dolgozókat, a tanárokat, és azokat is, akik elveszítették az állásukat, mert nem segített nekik a kormány.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/26/ficsurozassal-vagott-vissza-a-leprolizasert-jakab-peter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így válhat önből is örök covidos

Így válhat önből is örök covidos

Március 15-én a Mi Hazánk Mozgalom tüntetést szervezett a Vigadó térre, melyen az Index videós stábja …