2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Feszültségek Szentendrén, zavartalan fürdőzők a Velencei-tavon

Hirdetés

Feszültségek Szentendrén, zavartalan fürdőzők a Velencei-tavon

  • A héten volt az a lakossági fórum, amit Szentendre alpolgármestere hívott össze a Villasor projekt újabb és újabb problémái, és a kialakult feszültségek miatt. Az eseményre a polgármester is ellátogatott, a lakóközösség a város főépítészét kérdezhette a helyszínen. A beruházó – bár meghívták – nem képviseltette magát. Részletek itt!
  • Stigmatizálja a szexuális kisebbségeket a pedofiltörvény, amelynek már az elnevezése is hibás – mondta az Indexnek Vizi János, a pszichiátriai társaság elnökségi tagja. A jogi diplomával is rendelkező pszichiáter nem a Meseország mindenkié ledarálásához, hanem a nemváltó műtétek tavalyi ellehetetlenítéséhez köti a folyamat elindulását, mely a mostani törvénymódosításhoz vezetett. Jelzi, a mostani vitában a terapeutaszakmában is van törésvonal, de biztos, hogy lesz reakciójuk a törvényre. Azt pedig egyszer megkérdezné a heteroszexuális magyar férfi politikusoktól: elképzelhetőnek tartják-e magukról, hogy kulturális hatásokkal, reklámmal megváltoztatható a nemi identitásuk? Interjú itt!
  • A szomszédos országok többségével már megállapodtunk a magyarok korlátozás nélküli beutazásáról. Ugyanakkor a történet nem ilyen egyszerű, mert van itt minden finomság a koronavírus biztosítástól a regisztrációig, mint beutazási feltétel. A védettségi igazolványról nem is beszélve. Mutatjuk a részleteket.
  • A Harvard tanulmánya szerint a bérleti díjak elmaradása miatt kilakoltatási hullám fenyeget az Egyesült Államokban, mivel rövidesen lejár a járvány miatt elrendelt moratórium. A szövetségi statisztikai hivatal szerint több mint 4 millió amerikai tart kilakoltatástól vagy otthona elárverezésétől a következő két hónapban. Túlnyomó többségük alacsony jövedelmű, vagy színesbőrű, ami tetézi a lakhatás terén egyébként is jelentkező egyenlőtlenségeket. Részletek itt!

  • A múlt hét óta több tonnányi hal pusztult el a Velencei-tóban. A Magyar Országos Horgász […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/26/napi-hirosszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rusvai Miklós: Ismét kötelezővé tehetik a maszkviselést, ha nő a fertőzöttek száma

Rusvai Miklós: Ismét kötelezővé tehetik a maszkviselést, ha nő a fertőzöttek száma

Rusvai Miklós arra hívta fel a figyelmet, hogy a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja hét helyen is …