2020. augusztus 11., keddMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fesztivál nem lesz idén nyáron, de cirkusz igen

Fesztivál nem lesz idén nyáron, de cirkusz igen

Több óvintézkedéseket is bevezetett a Fővárosi Nagycirkusz a koronavírus-járvány miatt. Az MTI-ben megjelent közleményükben azt írják,

a fesztiválok elmaradása okán nagyobb felelősség hárul a kulturális intézményekre, ezért a cirkuszi előadások látogatóinak védelmében önkorlátozó intézkedéseket vezettek be.

A nézőterén csak minden második sorban tudnak helyet foglalni a látogatók, és az azonos sorban ülő társaságok között is kihagynak majd helyeket. 

Megduplázta az intézmény a mellékhelyiségek és a közönségforgalmi terek tisztítási rendjének gyakoriságát is, a pénztáraknál lévő sorban állást pedig az online jegyvásárlás erősítésével igyekeznek csökkenteni. A cirkuszba érkezőket arra kérik, hogy használják a bejáratoknál kihelyezett kézfertőtlenítő folyadékokat. 

A közlemény szerint a “megelőző rendelkezésekkel, felelős magatartással szavatolja a Fővárosi Nagycirkusz a nézők biztonságát”. 

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón jelentette be, hogy augusztus 15-e után se lehet 500 fő feletti zenés-táncos rendezvényt tartani, így jó pár fesztivál, kulturális rendezvény <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/07/31/fovarosi_nagycirkusz_budapest_koronavirus_ovintezkedesek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egy férfi a vonat elé hajtott Szügyben, életveszélyesen megsérült

Egy férfi a vonat elé hajtott Szügyben, életveszélyesen megsérült

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a férfi, aki hétfőn autójával vonat elé hajtott a Nógrád megyei …