2021. március 6., szombatMa Leonóra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.06. Leonóra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fesztivál csak beoltottaknak?

Hirdetés

Fesztivál csak beoltottaknak?

Hamarosan eldőlhet, hogy lesznek-e, és ha igen, milyen feltételekkel lesznek az idén fesztiválok hazánkban, de egyelőre rengeteg a nyitott kérdés. Jelen állás szerint a nagy nemzetközi események megrendezésére kicsi az esély, a belföldi piacot célzó programokra nagyobb –mondta a Világgazdaságnak Lobenwein Norbert fesztiválszervező, a Sziget, a Volt Fesztivál, a Balaton Sound, a Mol Nagyon Balaton és az Akvárium Klub társtulajdonosa.

GettyImages-1204801730

Fotó: Mackenzie Sweetnam / Getty Images Hungary

A fesztiválpiac bizonytalanságát jól jellemzi, hogy hivatalos álláspontot egyelőre senki nem mer megfogalmazni, noha minden érintett ezt várja – mondta a szakember. Nagy kérdés a szervezők részéről az is, hogy oltáshoz kössék-e a részvételt, s ha igen, milyen formában, milyen feltételekkel tegyék. Mérlegelni kell továbbá, hogy ha oltás nélkül lehet tömegbe menni, az sokakat visszatarthat. Kérdés az is, hogy mi lesz azokkal a 18 év alatti fiatalokkal, akik nem szerepelnek az oltási tervekben, ugyanakkor kizárni nem szabad őket a tömegrendezvényekről.

Lobenwein aláhúzta, a többezres létszámú koncerteken és fesztiválokon az lehet a megoldás, ha a beoltottság a részvétel feltétele.

Hirdetés

A fesztiválszervező hozzátette, további kérdéseket vet fel a programszervezés is, hiszen tavaly a fesztiválok, turnék lemondásakor rengeteg produkciót kötöttek át erre az évre, és sok újat is szerződtettek.

Lobenwein Norbert biztos benne, hogy turnék és fesztiválok egész sora lép vissza hamarosan, legfőképp azok, amelyek nagy számban vonzanak külföldi turistákat.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/19/totalis-kerdojelhalmaz-a-hazai-fesztivalok-sorsa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony: káoszba fulladt az oltási terv, de mi segítünk

Karácsony: káoszba fulladt az oltási terv, de mi segítünk

Levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Karácsony Gergely főpolgármester és Soproni Tamás, Terézváros polgármestere és a Budapesti …