2021. augusztus 3., keddMa Hermina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.03. Hermina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fény derül az Anonymus-videók főszereplőjére?

Hirdetés

Fény derül az Anonymus-videók főszereplőjére?

Az elmúlt napokban a Bennfentes.net portálhoz egy ismeretlen személy két videót is eljuttatott, amelyben azt ígérte: egy milliárdokat összeszedő, „kettős játékot űző” politikust buktat le – olvasható a portálon.

A második videóban elárulta, hogy  4,5 milliárd forint európai uniós támogatást és 300 millió forintnyi állami közbeszerzést nyert „egy politikus cége és haveri cégek”. A portál ezután a palyazat.gov.hu oldalon keresgélt, hogy kiről szólhat vajon az Anonymous-videó, majd a célkeresztbe a Momentumos Cseh Katalint állították.

Mindezt abból állapították meg, hogy a cégadatbázis segítségével összegyűjtötték a politikushoz valamilyen formában köthető céges érdekeltségeket, azok korábbi bevételeit – némelyik 2004-es, régi adat, nem mostani érdekeltség.

Cseh Katalin 2019-ben a hvg-nek adott nagyinterjúban azt mondta: 

Hirdetés

Az a célunk, hogy az EU az uniós pénzekből fordítson jóval többet arra a három pillérre, ami szerintünk a jóléti állam alapja, az egészségügyre, az oktatásra és a megélhetésre. Az EU-nak át kellene gondolnia, hogy a pénz, amit a tagállamok közti különbségek csökkentésére ad, eléri-e a hatását. Át kellene gondolni, hogy mi legyen tagállami, és mi európai kompetencia. Szerintünk az EU-nak nem szabad szó nélkül hagynia, ha egy kormány nem tesz kellő mennyiségű energiát és pénzt abba, hogy az állampolgárok életszínvonala az európai átlaghoz közeledjen.

[…]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/20/cseh-katalin-momentum-bennfentes-anonymus-video-unios-penz-tamogatas-palyazat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

A csepregi önkormányzati tűzoltóság egy hete számolt be arról, hogy a helyi hídépítéséhez használt anyagokat szándékosan …