2020. szeptember 20., vasárnapMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fenekestül felforgatta a bűnözők életét a koronavírus

Fenekestül felforgatta a bűnözők életét a koronavírus

Belegondoltak már abba, hogy az arcunkat mi mindenre használjuk? Megmutatjuk az érzelmeinket, hogy mire vágyunk, arcunk segítségével azonosítjuk egymást, ahogy a rendőrség is minket. Legyen szó bűncselekményről vagy egy szimpla igazoltatásról, az arcunk sokszor bőven elég információt tartalmaz egy azonosításhoz.

Koronavírus idején ez az opció finoman szólva is megszűnt. Maszkban járunk bevásárolni, tömegközlekedni, ügyet intézni, néhányan pedig bankot rabolni. 

Bénázás Pécsett

Május 12-én egy ismeretlen férfi fosztotta ki a pécsi Takarékbankot. Ez fél éven belül már másodjára történt a pénzintézetben. Ezúttal azonban valami más volt, idősnek és sántának mutatkozó szájmaszkos férfi helyett, mintha csak egy ügyfél tért volna be a fiókba. Míg egy évvel ezelőtt meglehetősen gyanús lett volna, ha valaki maszkban tér be egy pénzintézetbe, addig most már több mint normálisnak számít ez a látvány.

Egy fontos dologról azonban megfeledkezett: vélhetően a bénázás következtében egy idő után lehúzta az álla alá a maszkot, így a kameráknak látni engedte az arcát.

Hiába, így is hagyott maga után kérdéseket. A rendőrség ugyanis kiadott egy fantomképet a férfiről, sapkában és anélkül, szemöldökkel és anélkül. Feltételezhető, hogy az élelmes kifosztónak ragasztott szemöldöke volt csupán.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/09/03/maszk_buncselekmeny_koronavirus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Súlyos autóbaleset a 33-as főúton, egy ember meghalt

Súlyos autóbaleset a 33-as főúton, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek szombat délután egy balesetben a 33-as főút hajdú-bihari szakaszán …