2020. szeptember 21., hétfőMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Felvehette az ajánlóíveket, és megkezdhette kampányát az ellenzéki jelölt Tiszaújvárosban

Felvehette az ajánlóíveket, és megkezdhette kampányát az ellenzéki jelölt Tiszaújvárosban

Felvehette az ajánlóíveket, és megkezdhette kampányát Bíró László, az ellenzék közös jelöltje a tiszaújvárosi-szerencsi időközi országgyűlési képviselő választáson. Miután a Fidesz fellebbezése miatt a Jobbik nem lehet jelölőszervezet, Bíró indulását öt másik ellenzéki párt támogatja – jelentette be Jakab Péter a Jobbik elnöke. 

Bíró László kampány közben

Bíró László kampány közben

Fotó: Bíró László / Facebook

Bíró egy videón azt mondta: bár megpróbálták ellehetetleníteni, megkezdheti az ajánlások gyűjtését. Jakab Péter a Jobbik elnöke arról beszél, hogy ugyan a Jobbik logója nem lehet ott a szavazólapon, de őket ez nem érdekli. A jobbik logó az itt van, mutat a szívére Jakab, az öt másik ellenzéki párté pedig rajta lesz a szavazólapon.  

Az induláshoz  500 ajánlást kell összegyűjtenie. A választást október 11-én tartják.

A Borsod megye 6-os számú választókerületben azért kell időközi választást tartani, mert az eddigi képviselő, a fideszes Koncz Ferenc motorbalesetben elhunyt. A Fidesz az elhunyt politikus lányát, Koncz  Zsófiát indítja a választáson. A tét nagy, mert ha nem sikerül győznie a Fidesz-KDNP-nek, akkor a pártnak megszűnik a kétharmados többsége a parlamentben.

Bíró a videón azt mondja: az ellenzéki […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/08/29/biro_laszlo_jobbik_dk_momentum_mszp_szerencs_tiszaujvaros_valasztas_fidesz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kiszelly Zoltán: az ellenzék is jobban járna, ha együtt tudna működni a kormánnyal a járvány alatt

Az ellenzék mindenben különbözni akar a kormánytól – jellemezte a koronavírus-járvány idején tanúsított ellenzéki magatartást …