2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Félmilliárdot költöttek két vasúti megállóra a Balatonnál, de a vonatok meg se állnak ott

Hirdetés

Félmilliárdot költöttek két vasúti megállóra a Balatonnál, de a vonatok meg se állnak ott

Két vasúti megállóhelyre költöttek több mint félmilliárd forintot (512 millió forint) Balatonmáriafürdőn. Ezzel még semmi baj se lenne, ha a megállókat ki tudnák használni az utasok. Márpedig mint az a menetrendből kiderül alig állnak meg a vonatok – írja a Népszava.

Ha valaki Budapest, Fonyód, Siófok, Székesfehérvár irányába utazna, csak hajnali 4 óra 51 perckor tudna vonatra szállni, mert csak akkor áll meg a szerelvény. Ellenkező irányba egy kicsivel többször, háromnegyed hétkor vagy egy órával később jár a vonat, utána nincs több járat. 

Balatonmáriafürdő lakói nem értik, miért költöttek ennyit a megállóhelyekre, ha azok nincsenek kihasználva. Galácz György, a település polgármestere kérte a MÁV-ot, hogy legalább az egyik helyen alakítsák úgy a menetrendet, hogy megálljanak a vonatok. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/06/vonat-mav-balatonmariafurdo-all-a-megallohely/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ettől működhet a digitális oktatás

Ettől működhet a digitális oktatás

Csapó Benő neveléstudományi kutató, a Szegedi Tudományegyetem tanára az Index kérdésére hangsúlyozta, hogy a technológia …