2021. szeptember 19., vasárnapMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Félmilliárd forintot kapnak az egyetemek, amelyek férőhelyet adnak az Eucharisztikus Kongresszus résztvevőinek

Hirdetés

Félmilliárd forintot kapnak az egyetemek, amelyek férőhelyet adnak az Eucharisztikus Kongresszus résztvevőinek

Összesen 5580 kollégiumi férőhelyet kért a kormány az Eucharisztikus Kongresszus résztvevőinek több egyetemtől is, azonban az RTL Klub Híradója szerint ez pont arra a hétre esik, amikor a legtöbb helyen megkezdődik az egyetemi oktatás. A Budapesti Műszaki Egyetem 1500, Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem pedig maximum 2200 embernek biztosít férőhelyet, információik szerint pedig az ügyben érintett az Óbudai Egyetem és a Budapesti Gazdasági Egyetem is. 

Közben az intézetek csak most tájékoztatják a hallgatókat a helyzetről. Egy negyedéves hallgató azt állítja, többen is lehetetlen helyzetbe kerültek emiatt. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/18/eucharisztikus-kongresszus-ferohelyek/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Repülőrajtott vett az ellenzéki előválasztás, legalábbis reggel még azt hittük, hogy így lesz. Az informatikai …