2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Felmentették a Honvédkórház Covid-osztályán sebészollóval gyilkoló kínai férfit

Hirdetés

Felmentették a Honvédkórház Covid-osztályán sebészollóval gyilkoló kínai férfit

A bíróság indoklása szerint a férfi kóros elmeállapotban szenved, ezért nem mérhette fel tettének súlyát, így büntetőjogilag nem vonható felelősségre. Az elkövető minden előzetes jel vagy ok nélkül kezdett támadásba a kórházban, ahová korábban fertőzöttként került be gyógykezelésre.

Döntésekor a bíróság figyelembe vette azokat a szakértői jelentéseket is, amelyek szerint a vádlott eleve meglévő mentális gondjai, illetve a kezeléséhez használt gyógyszerek, eljárások együttesen is okozhatták erőszakos viselkedését.

Ámokfutást rendezett a Covid-osztályon

A vád szerint a férfi 2021. március 13-án betegként feküdt a Honvédkórház intenzív Covid-osztályán, ahol fojtogatott és megütött egy beteget, majd egy másik, altatásban és lélegeztetőgépen lévő pácienst többször megszúrt egy sebészollóval.

A férfi rátámadt két ápolóra és a megfékezésére érkező biztonsági őrökre is, egyiküket meg is sebesítette. Az első megtámadott beteg nyolc napon túl, a biztonsági őr nyolc napon belül gyógyuló, míg 

Hirdetés

a megszúrt beteg olyan életveszélyes sebesüléseket szenvedett, hogy az azonnali orvosi beavatkozás ellenére a későbbiekben életét vesztette.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/30/gyilkossag-covid-osztaly-kinai-ferfi-felmentes-sebeszollo-emberoles-mentalis-gondok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tovább csökken az élelmiszerárak inflációja

Hétfő reggel már írtunk arról, hogy a SPAR-nál is bejelentettek egy nagy árcsökkentő programot. Az …