2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Felmentette a Jobbik etikai bizottsága Potocskánét

Hirdetés

Felmentette a Jobbik etikai bizottsága Potocskánét

A Magyar Nemzet felidézi, hogy Jakab azután, hogy elnökhelyettese többedmagával puccsszerűen megvonta Molnár Enikő, Jakab Péter akkori kabinetfőnökének jogköreit, a volt pártelnök közösségi oldalán azt állította:

Potocskáné elnöki jogkört ragad magához, semmibe veszi a törvényeket, és mint elefánt a porcelánboltban, elkezd törni-zúzni. Elnökhelyettesként többek között utasítja a Jobbik pártalapítványát olyan kifizetések végrehajtására, amelyek anyagilag csődbe vinnék az alapítványt. Kész, vége, nincs tovább. Vagy épp engem, mint frakcióvezetőt megkerülve utasítja a hivatalomat szerződések megkötésére mindenféle jogkör nélkül.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220624-a-jobbik-etikai-bizottsaga-elutasitotta-jakab-peter-beadvanyat-potocskane-ellen.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hajtóvadászat: egymás után törtek be egy budapesti üzletbe – videó

Két férfi július 1-én hajnalban berúgta egy VI. kerületben lévő üzlet bejárati ajtaját, majd ellopta …