2022. január 27., csütörtökMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
2022.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Felmelegedés jön, Szilvesztert már 10-15 fokban bulizhatjuk végig

Hirdetés

Felmelegedés jön, Szilvesztert már 10-15 fokban bulizhatjuk végig

Hidegen indul időjárás szempontjából a hét: hétfőn az ország déli és keleti felén többfelé számíthatunk csapadékra, délen, délkeleten ónos esőre, napközben a keleti tájakkal kiegészülve esőre, ónos esőre vegyesen, míg a Dunántúl déli részén, majd a Duna-Tisza-közén is havas eső, havazás lehet jellemző – írja az Időkép. Estefelé a Tiszántúlon is van esély halmazállapot-váltásra. Az ország északnyugati felén nem várható számottevő csapadék, délutántól a Dunántúlon a nap is előbújhat. A csúcshőmérséklet -2 és +3 fok között alakul.

Kedden sokfelé borongós, helyenként napközben is párás, ködös időre van kilátás. Délnyugaton szitálás, gyenge eső is előfordulhat napközben. A délkeleti szél gyenge, mérsékelt marad. Hajnalban -10 és -1, napközben -1 és +4 fok közötti értékeket mérhetünk.

A hét közepén melegedés veszi kezdetét, szerdán és csütörtökön már 1 és 10 fok között alakulhatnak a maximumok, magasabb értékekre a Dunántúlon és délen számíthatunk. Szerdán többfelé, csütörtökön főként A Dunántúlon várható eső, zápor, de szerdán északon még hó, ónos eső is hullhat. A szél csak néhol élénkülhet meg.

Szilveszter napján az ország nyugati felén/kétharmadán tavaszias idő jöhet 10-15 fokos maximumokkal, akár hosszabb napos időszakokkal. Keletebbre borongósabb, nyirkosabb idő körvonalazódik tartós ködfoltokkal, helyenként gyenge esővel. Délutánra is mindössze 1-9 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Hirdetés

(Címlapképünk illusztráció.)

Forrás:
http://hvg.hu/itthon.idojaras/20211227_szilveszter_melegfront_idojaras#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Drogközpont lehetett Pásztó – több száz millió forint értékű kábítószert találtak

Drogközpont lehetett Pásztó – több száz millió forint értékű kábítószert találtak

Több száz millió forintnyi kábítószert találtak a rendőrök Pásztón egy 52 éves férfi és 19 …