2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Felkészült a vízparti üdülésre? – Tíz kérdés a vízi jártasságról

Hirdetés

Felkészült a vízparti üdülésre? – Tíz kérdés a vízi jártasságról

A tavalyi balatoni nyári szezonban tizenhatan fulladtak a tóba, és a korábbi években megszokotthoz képest is több embert kellett kimenteni a vízből.

A mentésre elsősorban a szörfösök, a vitorlázók és az elektromos hajtású vízi járművel közlekedők esetében volt szükség – derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság közös összegző közleményéből.

Az idei szezonra készülve tehát hasznos felidézni néhány alapvető tudnivalót a vízparton nyaralók számára, hátha idén kedvezőbb lehet az a fránya statisztika. Vágjunk is bele!

Hirdetés

Minden kérdés megválaszolására 25 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a “Következő kérdés” gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/09/kviz-vizi-kozlekedes-viharjelzes-vizi-jartassag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Donald Trump: Orbán Viktor jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért – videó

A java még most jön – mondta Donald Trump, volt amerikai elnök a CPAC Hungarynak …