2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Felkavaró részletek a bicskás békéscsabai gyilkosságról, megszólalt a feleség

Felkavaró részletek a bicskás békéscsabai gyilkosságról, megszólalt a feleség

A késes támadás áldozata Szabó Sándor az ország egyik legjobb thaibox-edzője volt. A támadás előtt még telefonon beszélt 10 éves kislányával, Zitával.

Döbbenten állnak a hazai sportélet képviselői a kedd éjjeli, békéscsabai szállodai késelés előtt. Augusztus 15-én a hotel teraszán egy 27 éves férfi szóváltásba keveredett az ott dolgozó Szabó Sándorral. Az erős fizikumú alkalmazott ugyan képes lett volna megvédeni magát, de a támadó által előrántott késsel szemben erőfölénye is kevésnek bizonyult. Támadója megszúrta, majd elmenekült a helyszínről. Sándort kórházba szállították, ám végül belehalt sérüléseibe.

Sándor a 10 éves kislányunkkal beszélt utoljára telefonon.Én nem is hallottam, miről esett szó, de Zita elmondta, hogy általános dolgokról. Vasárnap óta kézilabdatáborban voltunk, azóta nem is találkoztunk személyesen. Sanyi elmondta, hogy Zita nagyon ügyes és szereti. Ezt nem fogjuk elfelejteni – árulta el a gyászoló feleség, aki a tragédia hírére természetesen a gyermekével együtt hazasietett.

– A szállodába képtelen voltam bemenni, de már a kórházba sem engedtek be hozzá. Az orvosok mindent megtettek érte, de nem lehetett rajta segíteni. Most én maradtam a kislányomnak, aki tisztában van vele, mi történt az édesapjával, de azt még nem tudhatjuk, hogy mennyit ért belőle. Nagyon közel álltak egymáshoz – mesélte Gabriella.

A feleség mindehhez hozzátette, hogy a férje 40 éve dolgozott az éjszakában, került is kemény helyzetekbe, de késsel még sosem támadtak rá.

Küzdősportolóként meg tudta volna magát védeni, de puszta kézzel a penge ellen tehetetlen volt – fejezte be Gabriella.
Sándor első házasságából született a nagyobbik gyermeke, Alex. A már felnőtt férfi néhány napja ünnepelte első házassági évfordulóját. A pár egy unokával ajándékozta meg Sándort.
A késelő végül feladta magát a rendőrségen.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230816-kislanyaval-beszelt-utoljara-a-bekescsabai-keseles-aldozata.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Oklevelet kapott Karácsony Gergelytől a buszsofőr, aki levezetett egy szülést a buszon

Oklevelet kapott Karácsony Gergelytől a buszsofőr, aki levezetett egy szülést a buszon

Korábban mi is megírtuk, hogy a Széll Kálmán téren, a 149-es buszon szülte meg gyermekét Budapesten …