2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Felkavaró jelenetek játszódtak le az M7-es melletti benzinkúton

Felkavaró jelenetek játszódtak le az M7-es melletti benzinkúton

A vádlott idén júliusban barátnőjével utazott Olaszországból Romániába, amikor útközben megálltak a Balatonlelle közelében lévő töltőállomáson. Az autót a nő vezette, aki – miután mindketten kiszálltak – bezárta az autót, és a mosdó felé vette az irányt.

A korábban kábítószert fogyasztó férfi a várakozáskor vette észre, hogy cigarettája is a kocsiban maradt, ezen felidegesítette magát, majd berontott a női mosdóba, ahol ajtókat rugdosva párját kereste, miközben hangosan kiabált.

A férfi barátnője nagyon megijedt, így amikor a párja kiment a mosdóból, a dolgozókhoz fordult segítségért. Az alkalmazottak a benzinkút irodájába bújtatták a nőt, miközben értesítették a rendőrséget.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/07/benzinkut-m7-es-autopalya-kabitoszer-cigaretta-eroszak-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szenzáció: ez lesz Magyarország balatoni fővárosa!

Gulyás Gergely kiemelte: Balatonfüred “robbanásszerűen” fejlődött a mögöttünk hagyott évtizedekben. A rendszerváltás óta nem kérdés, …