2022. október 7., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.07. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Felismerhetetlenre verte feleségét egy sajószentpéteri férfi

Hirdetés

Felismerhetetlenre verte feleségét egy sajószentpéteri férfi

A vádirat szerint a férfi 2017 októberében Kanadában kötött házasságot a feleségével, aztán Magyarországra jöttek és egy sajószentpéteri lakásba költöztek. A férfi részegeskedő életmódja miatt a házasságuk megromlott. Tavaly májusban a nő a szintén Sajószentpéterben lakó barátnőjéhez költözött. Augusztus egyik éjszakáján a férfi részegen elment hozzájuk.

Szidni kezdte, majd fejbe rúgta és ököllel is ütötte-verte, ahol érte. 

A barátnő, aki félelmében nem mert kimenni a szobájából, felhívta a rendőröket és a mentőket, ez vetett véget a szenvedéseiknek. Amikor a rendőrök megérkeztek, a férfi abbahagyta a támadást. A feleség 8 napon túl gyógyuló bordatöréseket, darabos orrcsonttörést, ujjvégperc-törést szenvedett el, valamint a bal arcfél zúzódásos és a fülkagyló többszörös repesztett 8 napon belüli gyógytartamú sérülését. A feleség barátnője az ajkak és a szájüreg nyílt sebével járó 8 napon belüli gyógytartamú sérüléseket szenvedett el és ebből az okból hatályos magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészek a más ügyben már börtönben ülő férfivel szemben súlyos testi sértés, személyi szabadság megsértése és könnyű testi sértés miatt vádat emeltek, börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványoztak.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220919-a-no-baratnojet-sem-kimelte-a-reszeg-tamado.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elnöki kegyelmet kaphatott az öt év börtönre ítélt fideszes politikus

Elnöki kegyelmet kaphatott az öt év börtönre ítélt fideszes politikus

A még 2018-ban született ítélet szerint Veres Margit 2012-ben – akkor még csak jegyzőként – …