2024. február 29., csütörtökMa  napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.02.29.  Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Felidegesítette magát a híradón, egy fegyverbolton akart bosszút állni egy férfi Gyöngyösön

Hirdetés

Felidegesítette magát a híradón, egy fegyverbolton akart bosszút állni egy férfi Gyöngyösön

A vád szerint a férfi azzal kezdte az idei évet, hogy éjfél után megjelent egy gyöngyösi fegyverbolt előtt azért, hogy annak kirakatát megrongálja. Egy követ vett magához, amit 17-szer nekidobott az üzlet biztonsági üvegének – számolt be honlapján az ügyészség.

Mint írták a férfi cselekménye következtében a kirakat nem tört be, azonban az megrongálódott, pókhálósra repedt, mellyel 219.012 forint kárt okozott. A vádlott cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen – tették hozzá.

A közlemény szerint férfi tettét az váltotta ki, hogy az esti híradásokban látta, amint a szilveszteri petárdázások közben egy – számára teljesen ismeretlen – kiskorú súlyos sérülést szenvedett. Emiatti haragjában a helyi fegyverbolton akart bosszút állni, mivel tudta azt, hogy ott is árulnak petárdát.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/31/bunugy-rongalas-gyongyos-ugyeszseg-fegyverbolt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …