2021. április 11., vasárnapMa Leó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.11. Leó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Felfüggesztik a járó- és fekvőbeteg-ellátást a kisvárdai kórházban

Hirdetés

Felfüggesztik a járó- és fekvőbeteg-ellátást a kisvárdai kórházban

Határozatlan időre felfüggesztik a halasztható járó- és fekvőbeteg-ellátást a Felső-Szabolcsi Kórházban – tudatta az intézmény a Facebookon. A döntést azzal indokolták, hogy szeretnék megfékezni a koronavírus-járvány terjedését, mert jelentősen emelkedett a vírus okozta megbetegedések száma. Hozzátették azt is, hogy mindkét ellátási formában kizárólag indokolt és sürgős eseteket kezelnek. 

Felhívták a figyelmet arra is, hogy a korábbi előjegyzéseket a veszélyhelyzet miatt nem tudják fenntartani, ezért kérik azokat a betegeket, akiknek előjegyzésük van, ne jelenjenek meg aznap a kórházban. Az onkológiai ellátásra érkezőket azonban 9 és 11 óra között fogadják. Gyógyszerjavaslat adására és gyógyszerfelírásra telemedicinálás (digitalizált, távolról történő betegellátás) keretében van lehetőség.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/03/04/jaro-es-fekvo-betegellatas-kisvarda-korhaz-hatarozatlan-ido/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Civil szervezetek oltási kampányt indítottak a romák számára

Civil szervezetek oltási kampányt indítottak a romák számára

Civil szervezetek „Oltass, hogy élhess!” címmel indítottak kampányt a  romák számára.  Közleményükben azt írták: tapasztalataik …