2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fekete-Győr András nem szereti a pártok közötti cicaharcot

Hirdetés

Fekete-Győr András nem szereti a pártok közötti cicaharcot

Fekete-Győr András hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, múlt héten a Demokratikus Koalíció úgy nyújtott be egy határozattervezetet a Fővárosi Közgyűlésnek az atlétikai világbajnokságról, hogy nem egyeztetett az ellenzéki koalíciós pártokkal.

Karácsony Gergely főpolgármester pedig előreszaladt másnap reggel, és bejelentette, hogy Budapest nem fogja támogatni az atlétikai világbajnokságot

– idézte fel a Momentum elnöke. Hozzátette, hogy a Fővárosi Közgyűlés erről szavazhat szerdán.

A főpolgármester bejelentése után Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán úgy fogalmazott: „A politikában nincs szerzői jog. Örülni kell annak, ha valamely javaslat támogatókra lel.”

Hirdetés

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában erre reagálva Karácsony Gergely azt mondta, nevezhető „cicaharcnak” a DK üzengetése, de ő ebből „kiiratkozna”, majd arra hívta fel a figyelmet, hogy nagyjából fél éve következetesen képviseli az álláspontját.

Többször is kijelentette, hogy ha a Diákváros nem a kormánnyal előzőleg megkötött megállapodásnak megfelelően valósul meg, akkor nem támogatja az atlétikai világbajnokság megrendezését.

Fekete-Győr András szerint

a jövő évi választást megnyerni és legyőzni az Orbán-kormányt könnyebb lesz, mint kormányozni az országot.

Kifejtette: a Momentum azonban elszánt és elhivatott, de ehhez az is kell, hogy azt a politikai kultúrát, ami a kölcsönös tiszteleten és együttműködésen alapul, azt mindig betartsák.

A hétfői sajtótájékoztatón a pártelnök kijelentette az

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/30/fekete-gyor-andras-nem-szereti-a-partok-kozotti-cicaharcot/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyurcsány Ferencet az őszödi beszéddel fogadták Szolnokon

Utcafórumot tartott csütörtökön Gyurcsány Ferenc Szolnokon, amit azzal zavartak meg, hogy kihangosítva lejátszották az őszödi  …