2024. április 23., keddMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.23. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fekete-Győr András egyetért Gulyás Gergellyel abban, hogy kipukkadt a lufi

Hirdetés

Fekete-Győr András egyetért Gulyás Gergellyel abban, hogy kipukkadt a lufi

Mint írtuk, Fekete-Győr Andrást hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt másodfokon egy év börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék, amelyet két év próbaidőre felfüggesztettek. A vád szerint egy 2018-as tüntetésnél rendőrökre támadtak és füstbombát dobtak az egyenruhások felé. 

A Momentum országgyűlési képviselője a történtek ellenére sem kerüli a demonstrációkat. A politikus közösségi oldalán osztotta meg, hogy a Magyar Péter által szervezett tüntetésen járt kedd este.

Fekete-Győr András a Magyar Péter által közzétett hangfelvételről is posztolt, amely a Völner–Schadl-ügyben is bizonyító erejű lehet, és amelyen Varga Judit hallható. 

Hirdetés

Egyetértek Gulyás Gergellyel. Kipukkadt a lufi. A Fidesz által polgárinak hazudott Magyarország lufija. Az elmúlt órák nyilatkozatai alapján végleg lelepleződött a Fidesz maffiaállamának mocska, amit a polgári Magyarország leplével igyekeztek elfedni.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/27/magyar-peter-fekete-gyor-andras-tuntetes-demonstracio-ugyeszseg-volner-schadl-ugy-varga-judit/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb jelölőszervezeteket vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság

Mivel a bejelentések megfeleltek a követelményeknek, az NVB nyilvántartásba vette az önkormányzati választásra az Együtt …