2022. május 17., keddMa Paszkál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.17. Paszkál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fekete-Győr András: Az elmúlt 12 évben vannak olyan eredmények, amelyeket el lehet ismerni

Hirdetés

Fekete-Győr András: Az elmúlt 12 évben vannak olyan eredmények, amelyeket el lehet ismerni

Fekete-Győr Andrástól hallhattuk a Momentum történetének első parlamenti felszólalását, saját elmondása szerint méltóságteljes üzenetet fogalmazott meg, és szeretné, ha helyreállítanák az Országgyűlés tekintélyét.

A párt frakcióvezetője úgy gondolja, az nem jó út, amin eddig járt a magyar politika:

Az nem jó út, amikor azt látjuk mindig, hogy az egyik oldal mindent megszavaz, a másik oldal mindent leszavaz, hogy minden fekete és fehér. Az elmúlt 12 évben vannak olyan eredmények, amelyeket el lehet ismerni. Voltak fontos beruházások, fontos befektetések, új munkahelyek keletkeztek, nőtt a gazdaság, de az uniós pénzek miatt nőttek, és a környező országokban sokkal jobban nőttek ezek a számok.

A Momentum eredetileg öt feltételhez kötötte az érdemi parlamenti munkában való részvételt. Fekete-Győr András kifejtette: azért mennek az Országgyűlésbe, hogy alternatívát állítsanak a rendszerrel szemben, a negyedik kétharmad oka pedig az, hogy a választók többsége nem látta, milyen lesz az az ország, amit az ellenzék ajánl.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/09/fekete-gyor-andras-momentum-frakciovezeto/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy mágus már januárban megjósolta Berki Krisztián halálát

Januárban a Metropolnak nyilatkozó Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus pontos jóslatot mondott a Berki Krisztián …